Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Τελικά η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας πιστεύει στα μέτρα για το κορωνοϊό ή απλά υποκρίνεται;…. Του Χρήστου Μακαρώνη

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, το TMPRESS έχει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών μπλόκερς τόσο στη Νέα Ιωνία, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, που ενημερώνουν για θέματα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος. Έτσι μάθαμε ότι σήμερα, στη γιορτή της γυναίκας, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαϊδου, έχει καλέσει φίλες της, ίσως και κάποιες με επίσημες ιδιότητες που θα λειτουργήσουν υπερ της σε διάφορα θέματα, με έξοδα που μάλον θα χρεωθούν στις δημόσιες σχέσεις του δήμου, στον εξαιρετικό χώρο του “ΠΙΝΟΚΙΟ”, στην Αγνώστων Ηρώων.

Τα ερωτήματά μας είναι δύο.


Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, όπως και σχεδόν όλοι οι Δήμοι της χώρας, έχουν σταματήσει τις εκδηλώσεις και παράλληλα έχουν σταματήσει τη λειτουργία ΚΑΠΗ κλπ. Πώς στην περίπτωση αυτή, αδιαφορεί για τη δημόσια υγεία, ακόμα και για κάποιες χρήσιμες ψήφους στο πρόσωπό της και τη δημοτική της παράταξη, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές;

Είναι δυνατόν ο Δήμος Νέας Ιωνίας, μέσα από το πρόγραμμα των δημοσίων σχέσεών του, να χρεώνεται εγκληματικές πολιτικές όπως αυτή, γιατί η δημόσια υγεία όταν παρακάμπεται για ιδιοτελή συμφέροντα είναι εγκληματική από μόνη της, άσχετα αν αυτό επηρεάσει ή όχι ανθρώπινες ζωές; Ακόμα και στην περίπτωση που η κα Δήμαρχος καλύπτει αυτά τα έξοδα, είναι λιγότερο “εγκληματική” η ενέργειά της αυτή που δεν συμμορφώνεται στις δημόσιες κατευθύνσεις για το γενικό καλό και τον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής.
Δεν περιμένουμε απάντηση, αλλά ως υπεύθυνο δημοσιογραφικό μέσο, τα θέτουμε στους δημότες της Νέας Ιωνίας και ας δώσουν αυτοί την όποια απάντηση, στον εαυτό τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου